Pawshake logo
Carolien

Carolien

Den haag
21 keer opgeslagen als favoriet
5 terugkerende gasten
Laatst gecontacteerd: 10 dagen geleden
Laatst actief: 10 dagen geleden
Antwoordt meestal binnen een uur
<1h
Reactiesnelheid
100%
Respons
Huisoppas
Overnachting, bij jou thuis
20 EUR
/nacht
Alle diensten en prijzen

Over Carolien

Ik ben Carolien, ik pas tijdelijk niet meer op in verband met een verhuizing.

Tijdens mijn studie miste ik het hebben van huisdieren. Daarom ben ik honden gaan uitlaten en op dieren gaan passen. De afgelopen negen jaar heb ik op honden, katten, konijnen, cavia's, hamsters, fretten, schildpadden en vogels gepast.

Nu werk ik fulltime, waardoor op honden passen helaas niet mogelijk is. Ik kom wel graag langs om op andere dieren te passen, als die overdag alleen kunnen zijn. Ik kom natuurlijk langs om eten te geven, maar met toestemming van de eigenaar maak ik ook graag tijd vrij om de dieren gezelschap te houden en met ze te spelen en te knuffelen. Zelf heb ik cavia's en gerbils als huisdieren gehad.

Verder bied ik graag verzorging voor reptielen en exotische dieren, maar houd er rekening mee dat ik hier nog geen ervaring mee heb. Ik ben echter bereid om te leren en doe mijn huiswerk voordat ik op een nieuwe diersoort pas.

Bij sommige adressen is mij gevraagd om te blijven overnachten, terwijl anderen willen dat ik alleen eten kom geven. Alles is mogelijk, ook andere taken zoals de planten water geven. Ik breng graag wat extra tijd met de dieren door om met ze te knuffelen of te spelen; ik doe dit ten slotte uit liefde voor dieren. In de meeste gevallen kom ik bij u aan huis om op uw dieren te passen. Kleine dieren kan ik opvangen, maar omdat ik op een kleine kamer woon is dat met bijvoorbeeld honden en katten niet mogelijk. Ik vind het geen probleem om een stuk te fietsen, maar aangezien ik geen auto heb kan ik helaas geen dieren brengen of halen.

U mag mij alles vragen. Ik heb enkele vaste adressen waar ik op huisdieren pas en als u referenties wilt heb ik toestemming van de eigenaren om het telefoonnummer door te geven.

Het is mijn droom om uiteindelijk met honden te werken. Ik ben erg geïnteresseerd in dierengedrag en probeer zoveel mogelijk ervaring op te doen met het trainen van dieren op een positieve manier en leer hun gedrag te begrijpen. Ik ben natuurlijk nog geen professional, maar mocht u mijn hulp nodig hebben met het trainen van uw huisdieren, dan mag u dat altijd vragen. Ook als u bezig bent uw huisdier te trainen, dan kan ik tijdens het oppassen hier mee verder gaan zodat uw huisdier dit kan oefenen.

Diensten van Carolien

Bij jou thuis

Huisoppas
Huisoppas overnachting (24u) bij jou thuis
20 EUR
/nacht
Huisbezoeken
Huisdierenoppas aan huis
12 EUR voor twee huisbezoeken per dag
8 EUR
/dag

Carolien biedt ook

Hondentraining

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 24 uur voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er na 24 uur voor de reservatie wordt geannuleerd.

Beoordelingen

Communicatie
Respecteert afspraken
Correcte omschrijving
Omgang met dieren
Waarde
Huisbezoeken
Franca, 2019-08-03

Carolien was super! Ik vond het best wel spannend om mijn kat en mijn huis bij iemand achter te laten maar Carolien nam voor mijn vakantie al mijn zorgen weg. Ik kon met een gerust hart op vakantie. Ook toen ik op vakantie was stuurde ze regelmatig een update. Carolien is zeker een aanrader! De volgende keer dat ik op vakantie ga vraag ik Carolien weer :)

Huisbezoeken
Frank, 2019-04-27

Precies zoals afgesproken. Uitstekende communicatie!

Beschikbaarheid

december 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
januari 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Beschikbaar
Onbeschikbaar

Vaardigheden

Specifieke Vaardigheden

Ik spreek Engels & Nederlands
+5 jaren ervaring
Vertrouwd met hondentrainingstechnieken
Kan exotische dieren verzorgen

Ik heb zeven jaar ervaring met het uitlaten van honden en heb op katten, konijnen, cavia's, hamsters, fretten en vogels gepast. Ik heb geen opleiding gevolgd die te maken heeft met dieren, maar ben in mijn vrije tijd veel bezig met het leren over de opvoeding en het gedrag van verschillende dieren. Ik ben geinteresseerd in het trainen van dieren, vooral honden. Ik ben geen professional, maar ik ben altijd bereid om u te helpen met training en opvoeding op basis van de kennis die ik door middel van ervaring, en thuisstudie heb opgedaan.

Kan Toedienen

Orale medicatie

Ervaring met

Vrijwilliger in dierenwelzijn
Asieldieren

Statistieken

<1h
Reactiesnelheid
100%
Respons
1weken geleden
Laatst actief
SMS
Geverifieerd
Email
Geverifieerd
Carolien

Carolien

Carolien

Den haag
Huisoppas
Overnachting, bij jou thuis
20 EUR
/nacht
Alle diensten en prijzen

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 24 uur voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er na 24 uur voor de reservatie wordt geannuleerd.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!