Carolien

Carolien

Carolien

Diensten en Prijzen
Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium-verzekering, klantendienst 24 uur per dag, reservatiegarantie, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

Vrijblijvende kennismaking

Eerst ontmoeten, dan reserveren.
Gratis
Contacteer
×

Eén huisbezoek per dag

Carolien komt bij jou thuis .
Reserveer nu
8 /dag
×

Twee huisbezoeken per dag

Carolien komt bij jou thuis .
Reserveer nu
12 /dag
×

Overnachting

Carolien komt bij jou thuis .
Reserveer nu
20 /nacht
Mastercard
payment_methods_banks
PayPal
514 keer bezocht

Beschikbaarheid

Carolien

Den haag Pawshaker sinds Jun 2016
  • Respons: 100%
  • Reageert: Binnen een uur
  • Laatst actief: 3 dagen 23 uur geleden

  • Terugkerende gasten: 2
  • Als favoriet opgeslagen: 12 keer
  • SMS verificatie
  • E-mail bevestigd

Sfeerfoto's

Carolien's foto updates.

Bibi
Boosty
Vosje, Charly
12 foto's
Dobby

Hallo, ik ben Carolien!

Ik ben Carolien, ik woon in Scheveningen. Sinds ik was gaan studeren mis ik het hebben van huisdieren. Daarom ben ik honden gaan uitlaten en op dieren gaan passen. De afgelopen zeven jaar heb ik op honden, katten, konijnen, cavia's, hamsters, fretten, schildpadden en vogels gepast. Ik kom natuurlijk langs om eten te geven, maar met toestemming van de eigenaar maak ik ook graag tijd vrij om de dieren gezelschap te houden en met ze te spelen en te knuffelen. Zelf heb ik cavia's en gerbils als huisdieren gehad. Ik doe vrijwilligerswerk bij het asiel in Wassenaar.

Verder bied ik graag verzorging voor reptielen en exotische dieren, maar houd er rekening mee dat ik hier nog geen ervaring mee heb. Ik ben echter bereid om te leren en doe mijn huiswerk voordat ik op een nieuwe diersoort pas.

Bij sommige adressen is mij gevraagd om te blijven overnachten, terwijl anderen willen dat ik alleen eten kom geven. Alles is mogelijk, ook andere taken zoals de planten water geven. Ik breng graag wat extra tijd met de dieren door om met ze te knuffelen of te spelen; ik doe dit ten slotte uit liefde voor dieren. In de meeste gevallen kom ik bij u aan huis om op uw dieren te passen. Kleine dieren kan ik opvangen, maar omdat ik op een kleine kamer woon is dat met bijvoorbeeld honden en katten niet mogelijk.

Ik vind het geen probleem om een stuk te fietsen, maar aangezien ik geen auto heb kan ik helaas geen dieren brengen of halen. U mag mij alles vragen. Ik heb enkele vaste adressen waar ik op huisdieren pas en als u referenties wilt heb ik toestemming van de eigenaren om het telefoonnummer door te geven. Het is mijn droom om uiteindelijk met honden te werken. Ik ben erg geïnteresseerd in dierengedrag en probeer zoveel mogelijk ervaring op te doen met het trainen van dieren op een positieve manier en leer hun gedrag te begrijpen. Ik ben natuurlijk nog geen professional, maar mocht u mijn hulp nodig hebben met het trainen van uw huisdieren, dan mag u dat altijd vragen. Ook als u bezig bent uw huisdier te trainen, dan kan ik tijdens het oppassen hier mee verder gaan zodat uw huisdier dit kan oefenen.

Relevante Vaardigheden

Ik spreek Engels & Nederlands
Vertrouwd met hondentrainingstechnieken
5+ jaar ervaring
Ik kan exotische dieren verzorgen

Ik heb zeven jaar ervaring met het uitlaten van honden en heb op katten, konijnen, cavia's, hamsters, fretten en vogels gepast. Ik heb geen opleiding gevolgd die te maken heeft met dieren, maar ben in mijn vrije tijd veel bezig met het leren over de opvoeding en het gedrag van verschillende dieren. Ik ben geinteresseerd in het trainen van dieren, vooral honden. Ik ben geen professional, maar ik ben altijd bereid om u te helpen met training en opvoeding op basis van de kennis die ik door middel van ervaring, en thuisstudie heb opgedaan.

Toedienen van

Orale medicatie

Ik heb ervaring met

Vrijwilliger voor dierenwelzijn
Asieldieren

Ik bied ook aan

Hondentraining

Extra

Last minute reserveringen
Flexibel annulatiebeleid

Meer hondenoppas, kattenoppas en dierenoppas in Den haag