Pawshake logo
Mio

Dieren Oppas Mio

Breda
4 keer opgeslagen als favoriet
1 terugkerende gast
Laatst gecontacteerd: 10 dagen geleden
Laatst actief: 9 dagen geleden
Woont samen met 2 katten
Antwoordt meestal binnen een uur
<1h
Reactiesnelheid
100%
Respons
Hondenuitlaatservice
30 min. wandeling
5 EUR voor elk extra dier
10 EUR
/wandeling
Alle diensten en prijzen

Over Mio

Hoi, ik ben Mio, een vrouw van 52 jaar jong, wonend in de Haagse Beemden (wijk Overkroeten) in Breda en bediende van mijn 2 senior katjes Sammy en Minousch. Deze 2 deugnietjes zijn in een doos op straat gezet toen ze 6 weekjes oud waren, waarna ze via de dierenarts bij mij terecht kwamen. Wat ooit 2 scharminkels waren met een schimmelinfectie zijn nu 2 goedgevulde deugnieten die al 15 jaar een fijn kattenleven hebben.

Sammy, mijn rode Garfield lookalike kater is een mega knuffelbeer, kletser en goedzak die graag heel veel aandacht krijgt en graag de buurt hier verkent. Zijn zusje Minousch is een lapjespoesje, een kattekopje met een eigen willetje, hoewel ze als ze in een goede bui is graag een korte knuffel komt halen. Verder wil ze vooral met rust gelaten worden, tenzij ze zelf anders aangeeft, hoewel ze wel altijd in mijn buurt wil zijn. Het zijn binnenkatjes, maar als ik thuiskom uit mijn werk en in het weekend vinden ze het heerlijk om buiten te liggen en te spelen. Sammy beperkt zich vooral tot dat eerste, hij heeft een mooi plekje op de oppottafel of onder de bomen, hoewel hij ook graag op kikkerjacht gaat. Minousch is actiever en rent door de tuin, brengt me graag cadeautjes in de vorm van nog levende libelles en vlindertjes die ze uit de lucht vist. Aan mij de taak om enthousiast te reageren op de mooie vangst en tegelijkertijd de arme beestjes te redden van hun ondergang.

De laatste tijd zijn ze allebei wat rustiger; het worden duidelijk senior katjes. Na de laatste senioren check (heel belangrijk !) krijgen ze nu beide medicijnen en hopelijk kunnen ze daardoor nog wat extra jaartjes bij mij blijven.

Om de deugnieten van eten te voorzien mag ik iedere dag gaan werken zodat er weer voer, snoepjes, kattenbakvulling en speeltjes gekocht kunnen worden. Een beetje verwend zijn ze wel 😊 Bij thuiskomst van mijn job in de logistieke sector zitten ze me samen op te wachten. Knuffel, aandacht en dan buiten spelen. Naast het bezighouden van mijn katjes dans, lees en kook ik graag en daarnaast studeer ik Portugees. Sammy komt me daarbij altijd gezelschap houden, hij miauwt al een aardig woordje Portugees.

Oppas: Als het baasje weg is betekent dat extra verwennerij en aandacht. Vers eten en drinken en indien gewenst vooral veel knuffels, borstelen en speeltijd. Meestal zal ik 30 a 45 minuten aanwezig zijn per bezoek. Uiteraard zorg ik voor vers eten/drinken, een schone bak en opruimen van ongelukjes. Daarnaast zet ik evt de kliko buiten, leeg de brievenbus, geef de plantjes water en haal evt uw basisboodschappen voor op de dag van thuiskomst. Hamsters, konijntjes, visjes ed geef ik ook eten en drinken. Kleine hondjes uitlaten is ook prima. Alleen verzorg ik geen reptiel achtige dieren.

Locatie Haagse Beemden/Westerpark/Prinsenbeek. Buiten deze regio in overleg. Ik maak graag eerst even kennis alvorens een opdracht van meer dan 1 dag te accepteren. Aangezien ik in maart meer vrije tijd heb, kan ik evt 2 huisbezoeken per dag doen en evt ook overdag uw kleine goedluisterende hond(en) uitlaten (wandeling 30 a 45 min).

Heb je vragen aan me, stel ze gerust.

Update:

Ik houd me aan de RIVM richtlijnen, maar uw huisdier zal altijd de verzorging krijgen die nodig is. Dat is de Pawshake garantie.

Tevens 100% retourpolicy bij annulering voor aanvang oppas periode.

Diensten van Mio

Bij jou thuis

Hondenuitlaatservice
De oppas haalt je hond thuis op voor een fijne wandeling (30 min)
5 EUR voor elk extra dier
10 EUR
/wandeling
Huisbezoeken
Huisdierenoppas aan huis
19 EUR voor twee huisbezoeken per dag
10 EUR
/dag

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 24 uur voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er na 24 uur voor de reservatie wordt geannuleerd.

Beoordelingen

starstarstarstarstar
Communicatie
starstarstarstarstar
Respecteert afspraken
starstarstarstarstar
Correcte omschrijving
starstarstarstarstar
Omgang met dieren
starstarstarstarstar
Waarde
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Gijs, 2020-03-04

100% tevreden over Mio. Mio is betrouwbaar en erg nauwkeurig en heeft de juiste zorg weten te leveren voor mijn diabetes kat. Mio heeft de tijd genomen om er echt even voor mijn kat te zijn tijdens mijn afwezigheid, dus zeker ook een tevreden kat. Ik kan Mio sterk aanbevelen en maak zeker nog eens gebruik van haar dienst.

starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Karin, 2020-02-25

Wat ben ik blij dat Mio mijn katten heeft verzorgd tijdens mijn afwezigheid. Toen we thuiskwamen was alles netjes, poezen waren blij. Mio stuurde foto's als ze bij de katten was, zelfs de angstigste liet zich de 2e dag al zien. Dat betekent heel veel. Dank je wel Mio. Mochten we weer weggaan, dan neem ik zeker weer contact met je op.

Beschikbaarheid

Mio's huisdieren

Sammy
Kat
Minousch
Kat

Vaardigheden

Specifieke Vaardigheden

Ik spreek Engels & Nederlands & Portugees
+20 jaren ervaring

Ik ben zo'n 30 jaar ervaringsdeskundige van mijn eigen katjes. Daarnaast pas ik op de katjes van een vriendin (waarvan één diabetes kat) en voorheen die van mijn buurtjes. Ook ben ik vrijwilligster bij het dierenasiel in Breda op de kattenafdeling.

In april 2020 ga ik een speciale kattencursus volgen; de expert cat care bij het KGA. Ook blijf ik op de hoogte van informatie omtrent katten door verschillende katten-fora op Facebook, waaronder die van KGA (kattengedragsadviesbureau)

Kan Toedienen

Inspuiten medicatie

Ervaring met

Vrijwilliger in dierenwelzijn
Asieldieren

Statistieken

<1h
Reactiesnelheid
100%
Respons
1weken geleden
Laatst actief
SMS
Geverifieerd
Email
Geverifieerd
Mio

Mio

Dieren Oppas Mio

Breda
Hondenuitlaatservice
30 min. wandeling
5 EUR voor elk extra dier
10 EUR
/wandeling
Alle diensten en prijzen

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 24 uur voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er na 24 uur voor de reservatie wordt geannuleerd.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze dekking van dierenartskosten, klantendienst, reservatiegarantie, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!