Pawshake logo
Betty

Boops Petshouse

Wellen
Woont samen met 1 huisdier
Antwoordt meestal binnen enkele uren
<3h
Reactiesnelheid
100%
Respons
Hondenuitlaatservice
Hondenuitlaatservice
30 min. wandeling
5 EUR voor elk extra dier
15 EUR
/wandeling
Alle diensten en prijzen

Niet beschikbaar

Betty is momenteel niet beschikbaar voor nieuwe aanvragen.

Over Betty

Hallo,

Ben een vroeg gepensioneerde dame, met veel vrije tijd en een passie voor dieren.

Indien u om welke reden dan ook, tijdelijk, niet voor uw dier kan zorgen, ziekte, vakantie of werk, dan bent u bij mij aan het goede adres.

Dieren zijn mijn leven en mijn passie.

Aangezien ik op een appartement woon, kan ik zelf geen hond of poes houden. Daarom is deze formule voor mij zo interessant. Op die manier kan ik toch nog mijn tijd vullen met het verzorgen van hondjes, poezen of welke dieren dan ook (geen paard natuurlijk) ;-)

Wat wil ik nou meer? Een hondje op schoot, een poes om te kroelen, het gekwetter van vogeltjes, dieren...ze brengen allemaal leven in de brouwerij en zo veel vreugde, is niet te vergelijken met wat dan ook....net wat ik nodig heb, wees hiervan maar overtuigd. Uw

lievelingetjes worden in de watten gelegd met heel veel zin voor verantwoordelijkheid, ervaring en liefde.

Maar aangezien ik op een appartement woon, gelieve er dus wel rekening mee te houden, dat ik maar één of hooguit twee heel kleine hondjes bij mij thuis kan oppassen. Om die reden is het makkelijker voor mij om oppas aan huis te zijn en uw schatjes in de watjes te leggen, bij U thuis, in hun eigen omgeving.

Ik heb jarenlange ervaring met zowel grote als kleine dieren, dus ook grote en kleine hondjes uiteraard, poezen, kippen, ganzen, vogels, schapen, niets is mij te veel en ik heb ervaring met elk door mij nu opgenoemd dier. (geen paard :-) )

Mijn terras is ongeveer 10 meter op 3 meter, dus niet al te groot, maar ook niet al te klein. Bij mooi weer kunnen de hondjes of poezen buiten op het terras in de zon gaan liggen, of binnen bij mij in de zetel of op de mat. In het verleden, heb ik ook wel eens, eenmalig een grote hond, bij mij thuis opgepast, maar dan zou het wel een rustig of ouder hond(je) moeten zijn, want mijn appartement is niet zo heel groot. Graag wel, trappen kunnen lopen, of indien hij of zij niet te zwaar is, kan ik je hond(je) wel dragen. Naast het gebouw is er een klein grasplekje, waar wat gespeeld kan worden, voor de rest kan ik wandelingen aanbieden, naargelang de vraag van het baasje, tot drie keer per dag. Grote wandelingen is wegens mijn spierziekte, nogal moeilijk, maar indien dit maar één of twee keer per dag is, is er ook weer een mouw aan te passen. Ik ben de hele dag thuis, dus flexibel. Ik woon in het centrum van een klein dorp, weinig verkeer en de mogelijkheid om in een bos of agrarisch gebied, uw hond eens lekker te laten ravotten. Graag alleen, om veiligheidredenen voor uw hond aan de leiband, zo lang als uw hond hier behoefte aan heeft.

Hebt u een poes, tja, ik heb nog nooit een poes bij mij thuis opgepast, maar voor alles is een eerste keer, dus neem zeker contact met mij op, elke ervaring is weer mooi meegenomen.

Huisbezoeken worden eveens in mijn dienstenpakket aangeboden. Naargelang de afstand, is dit één of twee keer per dag. Uw lieveling krijgt dan eten, medicatie indien nodig,

poepjes worden verwijderd, er worden knuffels uitgedeeld, een wandeling indien dit door het baasje gevraagd wordt, borstel beurt en uiteraard de aanwezigheid van een mens die gek is op dieren, zodanig dat de eenzaamheid de rest van de dag wat gebroken werd. De aanwezigheidsduur, wordt ook hier weer bepaald door het baasje. Zo lang als mijn aanwezigheid verreist nodig is. Elk dier is hier verschillend in, elk karakter heeft al dan niet lang of kort behoefte aan de aanwezigheid van mensen.

Huisoppas, met of zonder dieren, is zo goed als vakantie, telkens een nieuwe omgeving om te exploreren...wie zou hier nou neen tegen zeggen. Sinds 2011, heb ik ervaring met het oppassen van de woning van mensen die om welke reden dan ook, gedurende lange of korte periodes hun woonst dienen te verlaten. In dit dienstenpakket worden de volgende diensten aangeboden, namelijk het ledigen van de brievenbus, buiten zetten van het vuilnis, water geven aan de planten, zowel binnen- als buiten, dieren worden verzorgt en de aanwezigheid van mensen, zodat u met een gevoel van veiligheid kan vertrekken. Uiteraard wordt er stof gezogen en opgeruimd, het huis wordt achtergelaten zoals het was.

Verder zou ik het heel erg op prijs stellen, indien u bij uw aanvraag vermeld waar de oppas dient plaats te vinden. Ik woon in Wellen, dus wel graag oppasadresjes niet te ver uit de buurt, dit in verband met de verplaatsing.

Hebt u een oppas nodig en wenst u meer informatie? Shoot, ik antwoord met plezier op uw vragen.

Ik hoop snel wat van u te horen.

Diensten van Betty

Bij jou thuis

Hondenuitlaatservice
Hondenuitlaatservice
De oppas haalt je hond thuis op voor een fijne wandeling (30 min)
5 EUR voor elk extra dier
15 EUR
/wandeling
Huisoppas
Huisoppas
De oppas overnacht bij jou thuis
25 EUR
/nacht
Huisbezoeken
Huisbezoeken
Huisdierenoppas aan huis
20 EUR voor twee huisbezoeken per dag
12 EUR
/dag

Bij de oppas thuis

Dagopvang
Dagopvang
Vind dagopvang voor jouw hond, overdag in het huis van de oppas
5 EUR voor elk extra dier
15 EUR
/dag
Logeren
Logeren
Je hond logeert bij de oppas thuis
5 EUR voor elk extra dier
20 EUR
/nacht

Betty biedt ook

Halen en brengen

Annulatiebeleid: Standaard

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 7 dagen voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er binnen 7 dagen voor de reservatie wordt geannuleerd.

Beschikbaarheid

februari 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
maart 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Beschikbaar
Onbeschikbaar

Betty's huisdieren

Prada
Konijn

Over Betty's huis

Toegelaten huisdieren

Puppies
< 1 jaar
Maat honden
0-20 kg
Hond leeftijden
0-20 jaren
Geslacht hond
Vrouwtje & Mannetje
Katten
alle soorten
Fretten
Alle
Kleine dieren
knaagdieren, konijnen, ...

Betty's huis

Een appartement
Een kleine buitenruimte
Heeft geen kinderen
24/7 toezicht
Noodtransport

Wandelgebieden

Losloopgebied dichtbij
Stadspark, Platteland & Bos

Vaardigheden

Specifieke Vaardigheden

Ik spreek Engels & Frans & Nederlands
+5 jaren ervaring
Kan exotische dieren verzorgen

Ik ben geboren op een boerderij. Heel veel en allerlei soorten dieren. Mijn Mechelse Herder Terry en dwergpincher Tasha waren mijn eerste grote liefdes. Poezen, waren natuurlijk ook van de partij. Boerderij dieren, huisdieren, noem het maar op. Nu, na jaren intens gewerkt te hebben, heb ik wegens omstandigheden, alle tijd van de wereld en kan ik mij ten volle storten op mijn echte liefde, namelijk dieren. Deze zijn zoals ik al eerder opmerkte, mijn passie en mijn leven. Zij houden mij jong en zij houden mij bezig. Contact met dieren brengen mij plezier, beweging, ontspanning en zelfvertrouwen, kortom ik heb hen nodig en zij mij.... De zomer staat voor de deur, het zonnetje schijnt dus ben ik weer op zoek naar oppasadresjes met dieren om de rest van het jaar te verzorgen. De vakantie komt er weer aan, dus ik hoop snel weer mijn handen vol te hebben en ik kijk er dan ook met spanning naar uit, om jou diertjes met volle overtuiging in de watten te leggen, of u met een gevoel van veiligheid te laten vertrekken, in de wetenschap dat uw woonst niet onbewoond achtergelaten wordt.

Kan Toedienen

Orale medicatie

Ervaring met

Asieldieren
Gedragsproblemen

Statistieken

<3h
Reactiesnelheid
100%
Respons
12weken geleden
Laatst actief
Facebook
Geverifieerd
SMS
Geverifieerd
Email
Geverifieerd
Betty

Betty

Boops Petshouse

Wellen
Hondenuitlaatservice
Hondenuitlaatservice
30 min. wandeling
5 EUR voor elk extra dier
15 EUR
/wandeling
Alle diensten en prijzen

Niet beschikbaar

Betty is momenteel niet beschikbaar voor nieuwe aanvragen.

Annulatiebeleid: Standaard

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 7 dagen voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er binnen 7 dagen voor de reservatie wordt geannuleerd.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze dekking van dierenartskosten, klantendienst, reservatiegarantie, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!