Marthe

Podencolove

Barendrecht
2 keer opgeslagen als favoriet
Woont samen met 2 honden
Woont samen met Podenco canario Café
Antwoordt meestal binnen een dag
4jaar geleden
Laatst actief
<5h
Reactiesnelheid
Dagopvang
Dagopvang
Overdag, bij de oppas thuis
5 EUR voor elk extra dier
10 EUR
/dag
Alle diensten en prijzen

Niet beschikbaar

Marthe is momenteel niet beschikbaar voor nieuwe aanvragen.

Over Marthe

Over mij

Al mijn hele leven ben ik gek op dieren. Als kind wilde ik al heel graag een hond. Maar het kwam er voor mijn ouders pas van toen ik al het huis uit was, een golden retriever. Een superlieve hond en heel makkelijk in de omgang. Toen ik op mezelf ging wonen en veel van huis was, was het ook geen optie. Wel wandelde ik zoveel mogelijk met de hond van mijn ouders. En nu werk ik alweer 5 jaar als zelfstandige vanuit huis en heb zelf 2 honden. Een ideale combinatie, want ik kan mijn tijden zelf indelen en heb voldoende tijd om de honden 3 x per dag uit te laten.

Omdat ik een alleengaande zelfstandige ben, kan ik soms best wat extra verdiensten gebruiken. Ik pas zo nu en dan al op een Jack Russel reutje, dat gaat hardstikke goed met mijn 2 andere honden. Deze komt dan gewoon bij mij in huis, wel zo makkelijk en ik heb een afgezette tuin waar ze kunnen spelen of rondstruinen. Zijn baasje geeft dan zijn eigen kleine hondenbench mee en zijn brokken. En hij verblijft hier dan soms wel 2 weken, hij doet dan gewoon mee met de dagelijkse routine en krijgt van mij veel knuffels (want hij komt graag op schoot zitten) en net als mijn eigen honden, ook wat tussendoortjes als een stokje of een eitje.

2 Spaanse amigo's

Wally heb ik nu bijna 5 jaar en hij komt uit Spanje. Hij is erg lief, erg ondeugend en soms wat te beschermend naar mij toe. Hij gaat met de meeste honden goed en wil vaak graag spelen. Café is bijna 11 jaar en ook hij komt uit Spanje. Hij is superlief. Beide honden zijn podenco's die wel het een en ander hebben mee gemaakt in Spanje maar het nu goed doen. Wally kan soms wat dominant zijn maar is een echte held op sokken. Café is verschrikkelijk lief, maar kan soms in paniek raken als er een grote hond op hem afstormt of als er een hele groep honden in het park druk aan het spelen is.

Ze gaan allebei altijd goed met kleine honden, met grote honden is het soms even aankijken.

Dag- en Avondopvang en in overleg ook opvang voor een korte periode

Uw hond is van harte welkom bij mij in huis, ik kan dag- en avondopvang en in overleg ook opvang voor een korte

periode (maximaal 5 dagen) geven. Hij of zij gaat dan gewoon lekker mee met mijn eigen honden met de wandelingen. Ik wandel 3 keer per dag.

Verblijf in huis

Ik woon in een appartement op de begane grond met een vrij grote tuin. Het zijn 3 ruimtes en voor mijn eigen 2 honden heb ik overal wat plekjes. Ze hebben in de woonkamer allebei een eigen hondenmand. Ook staat daar een grote bench met altijd een open deur waar wat speeltjes in liggen. Café gaat daar af en toe wel eens in liggen en toen ik hem net in huis had bood hem dat een stukje veiligheid. In mijn werkkamer -ik werk vanuit huis- liggen 2 hondenkussens en meestal komt Wally daar liggen als ik zit te werken. Café ligt het liefst op zijn orthepedische hondenbed. 's Nachts liggen ze meestal allebei op hun hondenbed in de woonkamer. Bij mij is alles op de begane grond en alle deuren staan gewoon altijd open, dus eigenlijk is het meer 1 grote ruimte. Er zijn dus genoeg plekjes om lekker te kunnen relaxen en slapen, maar een eigen mand of kussen mee nemen is wel zo prettig voor uw metgezel.

Voer

Graag eigen voer mee geven / brengen. Café en Wally krijgen 's morgens een beetje yoghurt en brokken en dan na de middagwandeling weer brokken. Verder krijgen ze tussendoortjes als een stokje, een eitje of een stukje kaas.

Ophalen en brengen

Ik heb zelf niet altijd de beschikking over een auto, dus woont u buiten Barendrecht dan is het fijn als u uw maatje zelf brengt en ophaalt. Binnen Barendrecht kan ik hem of haar ophalen en weer thuis brengen.

Wandelen

Ik wandel 's morgensvroeg (ongeveer van 7:00-8:00). En dan tussen de middag (ongeveer van 13:00-14:00). En als laatste 's avonds (tussen ongeveer 20:00-21:00). Met erg warm weer pas ik de tijden aan en zijn de wandelingen wat korter en in de buurt waar schaduw en water is.

Er is hier een mooi park in de buurt waar ik graag wandel omdat het daar over het algemeen heerlijk rustig is met veel bomen en groen. Dan wandel ik 's middags wel eens wat verder naar de Zuidpolder hier ook in de buurt, maar iets verder lopen dan het park. Als het warm is, is het park fijn om te wandelen. 's Avonds wandel ik bovenop het station van Barendrecht, daar hebben ze een groen wandelgebied aangelegd. Ook fijn wandelen daar en ik woon vlakbij het station dus dat is ideaal.

Tuin

Ik werk vanuit huis dus alleen zijn is er vrijwel niet bij en dan is er ook de mogelijkheid om regelmatig even wat in de tuin rond te struinen/te relaxen met mooi weer. De tuin is volledig afgezet en is zo'n 7 meter breed en zo'n 9 meter lang.

Diensten van Marthe

Bij de oppas thuis

Dagopvang
Dagopvang
Vind dagopvang voor jouw hond, overdag in het huis van de oppas
5 EUR voor elk extra dier
10 EUR
/dag
Logeren
Logeren
Je hond logeert bij de oppas thuis
8 EUR voor elk extra dier
12 EUR
/nacht

Bij jou thuis

Hondenuitlaatservice
Hondenuitlaatservice
De oppas haalt je hond thuis op voor een fijne wandeling (30 min)
5 EUR voor elk extra dier
9 EUR
/wandeling

Marthe biedt ook

Halen en brengen

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige teruggave bij annulering voor 12:00u 's middags op de dag vóórdat de boeking start, daarna 50% teruggave.

Geen teruggave als de boeking is geannuleerd op of na de startdatum van de boeking.

Let op: alle tijden zijn gebaseerd op de tijdzone van de oppas.

Beschikbaarheid

Marthe's huisdieren

Wally
Podenco cruz
Café
Podenco canario

Over Marthe's huis

Toegelaten huisdieren

Maat honden
0-20 kg
Hond leeftijden
1-20 jaren
Geslacht hond
Vrouwtje & Mannetje

Marthe's huis

Een normale buitenruimte
Heeft geen kinderen
Een volledig afgesloten tuin

Wandelgebieden

Losloopgebied dichtbij
Platteland

Vaardigheden

Specifieke Vaardigheden

Ik spreek Engels & Nederlands
+20 jaren ervaring
Vertrouwd met hondentrainingstechnieken

Cursus dieren ehbo gedaan bij Martijn Gaus Hondenschool in Lelystad. Verder lees ik veel over hondengedrag. En kennis die ik op heb gedaan met mijn eigen 2 honden.

Kan Toedienen

Orale medicatie
Eerste hulp voor huisdieren

Ervaring met

Vrijwilliger in dierenwelzijn
Asieldieren
Gedragsproblemen

Statistieken

Facebook
Geverifieerd
SMS
Geverifieerd
Email
Geverifieerd
Marthe

Marthe

Podencolove

Barendrecht
Dagopvang
Dagopvang
Overdag, bij de oppas thuis
5 EUR voor elk extra dier
10 EUR
/dag
Alle diensten en prijzen

Niet beschikbaar

Marthe is momenteel niet beschikbaar voor nieuwe aanvragen.

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige teruggave bij annulering voor 12:00u 's middags op de dag vóórdat de boeking start, daarna 50% teruggave.

Geen teruggave als de boeking is geannuleerd op of na de startdatum van de boeking.

Let op: alle tijden zijn gebaseerd op de tijdzone van de oppas.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze dekking van dierenartskosten, klantendienst, reservatiegarantie, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!