dierenoppas aan huis

Boek een oppas die elke dag bij je thuis langskomt.

 • Je huis is veiliger met een oppas die dagelijks een kijkje neemt
 • Oppassers ruimen je post op, geven planten water of doen andere klusjes in huis
 • Dagelijks medicijnen toedienen aan je hond of kat
 • Vers voer en water voor je kat
 • Kattenbak schoonmaken

Dierenoppas aan huis

Een huisbezoek houdt in dat een dierenoppas naar je huis komt om je kat eten en water te geven, te spelen en te knuffelen met je kat en om de kattenbak te verschonen. Dit kan één of twee keer per dag, afhankelijk van je wensen en de behoeften van je huisdier.

Waarom een dierenoppas aan huis?

Huisbezoeken zijn ideaal voor katten of andere dieren die het liefste thuisblijven terwijl jij weg bent.

Er zijn genoeg redenen te bedenken waardoor jij gepland of plotseling van huis weg moet. Vaak moeten baasjes op reis, voor werk, een weekendje weg of gewoon voor vakantie, maar ook een plotseling noodgeval zoals een ziekenhuisbezoek kan de reden zijn waardoor je ineens een oppas nodig hebt.

Wat de reden ook is, je kunt rekenen op je Pawshake oppas!

Waarom niet naar een kennel?Katten zijn van nature erg gehecht aan hun territorium. Katten die in een kennel bij andere dieren in de buurt worden geplaatst kunnen erg gestresst of angstig raken, met bijkomende gedragsproblemen. Ook loopt je kat in een kennel grotere kans op kennelziektes of parasieten. Met een kattenoppas aan huis krijgt je kat de liefdevolle aandacht in zijn eigen vertrouwde omgeving.

Speciale wensen? Geen probleem!Onze kattenoppassers bieden liefdevolle, leuke en op maat gemaakte verzorging voor jouw kat. Ook met speciale wensen, zoals medicatie toedienen, kan de oppas je helpen.

Hoe werkt dat, een dierenoppas aan huis?

Gratis kennismaken:De eerste stap: zoek een geschikte oppas in je buurt die beschikbaar is in de gevraagde periode. Neem vrijblijvend contact op, en regel een kennismakingsgesprek met de kattenoppas. Zo kunnen jullie elkaar leren kennen en kun je rustig bepalen of de oppas goed bij jouw aanvraag past..

Betaal via Pawshake:Klikt het tussen jullie en ziet je kat het ook zitten? Boek en betaal veilig online via Pawshake.

Tips voor jou en de kattenoppas:

 • Haal voldoende voer en kattenbakkorrels in huisgenoeg voor de duur van de reservatie, en legduidelijke instructies klaar.
 • Moet de radio aan voor wat achtergrond geluid? Moeten de gordijnen open of dicht? Moeten de planten water of de post verzameld? Maak duidelijke afspraken over wat je precies verwacht van de oppas.
 • Vergeet niet om je kattenoppas contactgegevens voor noodgevallen mee te geven en de gegevens van de dierenarts.

Blijf op de hoogte: Terwijl je kat dagelijks bezocht wordt door de kattenoppas, ontvang jij tekst- en foto-updates van je dierenoppas. Op die manier weet je precies hoe het met je kat gaat en kun je met een gerust gevoel van huis!

Waarom een Dierenoppas aan huis via Pawshake?

Betrouwbaar, geverifieerd en verzekerd:Bij Pawshake vind je betrouwbare en geverifieerde kattenoppassers in je buurt. Je kat is gedekt door onze verzekering tijdens het verblijf.

Geen slecht geweten:Een echte kattenoppas kan een fantastisch alternatief zijn in plaats van een vriend of familielid te vragen om op je kat te passen. Veel baasjes vinden het gênant om te vragen, en de gekozen persoon heeft er niet altijd even veel zin in als een kattenoppas.

De Pawshake belofte

 • Dierenoppas in je buurt
 • Volledig verzekerd
 • Een gerust gevoel

We zijn dol op de foto's van onze leden. Deel je foto's en verhalen, en wie weet lichten we je uit op deze pagina.

De mensen van Pawshake staan klaar om je te helpen

Neem contact op