Hondenopvang

Vind dagopvang voor je hond bij jou in de buurt

 • Betrouwbare, geverifieerde en verzekerde gastgezinnen voor je hond
 • Verzorging op maat speciaal voor jouw hond
 • Dagelijkse foto-updates, verzekering en 24/7 klantenservice
 • Gratis knuffelen en kroelen!

Hondenopvang

'Dagopvang honden' betekent bij Pawshake dat je hond de dag doorbrengt bij de oppas thuis terwijl jij op pad bent. Afhankelijk van jullie onderlinge afspraken zorgt of het baasje of de oppasser voor het vervoer van de hond van en naar het oppasadres.

Waarom een Hondenopvang?

Drukke dagen – saaie dagen: Als je heel de dag buitenshuis werkt, en je hond zit ondertussen thuis, dan kan het zijn dat je hond eenzaam wordt of zich gaat vervelen. Sommige honden - zeker puppy's en oudere honden - moeten bovendien hun behoefte kunnen doen overdag, maar dat is lastig als er niemand is om ze uit te laten. Dat kan behoorlijk wat stress opleveren voor die arme hondjes! 'Dagopvang honden' is dan de perfecte oplossing voor dit probleem.

Honden zijn sociale dieren: Veel honden kunnen niet goed alleen zijn. Sommige honden hebben zelfs behoorlijk last van verlatingsangst, waardoor het eigenlijk nauwelijks mogelijk is om ze alleen te laten. Dankzij de dagopvang voor honden hebben ze daarom ook overdag gezelligheid. De oppasser houdt de hond gezelschap en onderneemt activiteiten waar de hond van houdt, zoals spelen en wandelen.

Hoe werkt dat, een Hondenopvang?

Gratis kennismakingsgesprek: De eerste stap is om een hondenoppas te vinden die dagopvang biedt in jouw buurt, en die beschikbaar is in jouw gewenste periode. Neem contact op en plan een ontmoeting zodat jullie elkaar leren kennen. En als de hondenoppas zelf ook een hond heeft kunnen jullie honden dan ook gelijk aan elkaar wennen.

Boek via Pawshake: Als jullie het goed met elkaar kunnen vinden, kun je reserveren en betalen via Pawshake: dat is makkelijk en veilig.

Tips voor een fijne hondenopvang:

 • Als de hondenoppas je hond bij jou thuis ophaalt en weer terugbrengt, zorg dan dat de oppasser een sleutel krijgt van je huis of appartement.
 • Zorg dat je de oppas alle benodigdheden voor je hond meegeeft, zoals riem, speeltjes, dekens etc.
 • Laat de hondenoppas weten welke commando's en regels je hond kent, en geef de oppas andere mogelijk belangrijke informatie over je hond.
 • Maak duidelijke afspraken over wat je precies van je hondenoppas verwacht. Hoort bij de dagopvang bijvoorbeeld een flinke wandeling of training? Wat vindt je hond leuk om te doen?
 • Als de hondenoppas naast jouw hond ook nog voor andere honden moet zorgen, zorg er dan voor dat alle honden eerst rustig en veilig met elkaar kennismaken.

Volg je hondje op de voet: Wil je op de hoogte wil blijven van de avonturen van je hond tijdens de dagopvang? Dat kan. De hondenoppas kan je tekst- of fotoupdates sturen via de Pawshake website of app!

Waarom een Hondenopvang via Pawshake?

Betrouwbaar, geverifieerd en verzekerd: bij Pawshake vind je dierenvrienden die je hond uitlaten. Bij jouw in de buurt! Je hond is verzekerd gedurende het verblijf bij de dierenoppas.

Je hoeft je niet schuldig te voelen: een dierenoppas van Pawshake is een mooi alternatief voor een vriend(in) of familielid dat voor je huisdier zorgt. Veel baasjes vinden het moeilijk om een bekende te vragen om op de hond te passen. Terwijl een Pawshake oppas dit juist heel graag voor je doet!

Aangepast aan de behoefte van jouw hond: Waar een commerciële oppasservice vaak veel honden tegelijkertijd opneemt, kunnen Pawshake hondenoppassers kleinschalige zorg bieden. Dat betekent dat je hond meer persoonlijke aandacht krijgt en ook in een rustigere omgeving kan verblijven, zonder dat er te veel andere honden voor stress zorgen. Een hond heeft ten slotte veel slaap en rust nodig!

Kan je hond helemaal niet overweg met andere honden? Kies een oppas die zelf geen hond heeft en steeds maar één hond per keer verzorgt.

Heeft je hond veel energie en heeft hij uitgebreide wandelingen nodig? Kies een oppas die je hond lekker kan uitdagen!

Heeft je hond medicatie nodig of moet je hond overdag te eten krijgen? Ook dat kun je aan je Pawshake-oppas vragen.

De leukste en meest liefdevolle dagopvang voor honden vind je bij de petsitters van Pawshake!

De Pawshake belofte

 • Dierenoppas in je buurt
 • Volledig verzekerd
 • Een gerust gevoel

De mensen van Pawshake staan klaar om je te helpen

Neem contact op